iPhone met Tele2 abonnement

Wil jij een nieuwe iPhone? Sluit dan een abonnement met iPhone af bij Tele2. Bij deze provider heb je een grote keus aan Apple smartphones, waaronder de allernieuwste iPhones.

Tele2 is onderdeel geworden sinds 2019 van T-Mobile. Eigenlijk wel goed nieuws want dat betekent dat je gebruik maakt van het T-Mobile netwerk en dus over het algemeen gewoon goede dekking in heel Nederland.

Tele2 is een beetje de rebel van alle providers. Dat zie je ook aan alle reclames op de tv. Tele2 is er echt voor generatie Z en daar spelen ze ook met de prijzen en aanbiedingen volledig op in. Tele2 is als beste provider gekroond in het jaar 2017, 2018 en 2019! Dus dat zegt wel wat!

Vergelijk Tele2 aanbieders en abonnementen

Wat je nog meer moet weten over Tele2

iPhone met abonnement is goedkoper bij Tele2

Het is het natuurlijk iedere euro helemaal waard, maar een iPhone – en dan zeker de nieuwste modellen – zijn best een investering. Zo gaat het nieuwste model iPhone over de toonbank met een vanafprijs van 909 euro. Kies je ervoor om bij Tele2 een iPhone abonnement af te sluiten, dan kun je deze Apple smartphone in termijnen betalen.

Sluit je een iPhone abonnement af bij Tele2 dan kun je ervoor kiezen om het toestel te betalen in 24 termijnen. Je betaalt dan 35 euro per maand. Na 24 maanden heb je dan 840 euro voor het toestel afgerekend. Dat is dus 69 euro goedkoper dan je in de winkel voor dit toestel zou betalen.

Dit is overigens niet alleen goedkoper op de iPhone 12. Ook de andere Apple smartphones kun je goedkoper krijgen met een Tele2 abonnement met iPhone. De goedkoopste iPhone op dit moment de iPhone SE 64GB. Dit model is momenteel te koop in de Apple store voor 489 euro. Kies je voor dit model bij Tele2 dan betaal je slechts 18 euro per maand voor dit toestel in combinatie met een abonnement van 24 maanden. In totaal kost de iPhone SE bij Tele2 dus 432 euro. Deze iPhone met abonnement is bij Tele2 dus maar liefst 57 euro goedkoper.

Kies je voor een iPhone abonnement bij Tele2 dan krijg je ook nog eens een jaar lang gratis toegang tot Apple TV+. Met deze streaming dienst van Apple kijk je een jaar lang naar de beste films en series. En dat helemaal voor niets. Apple TV+ kost normaal € 4,99 per maand. Nog eens bijna zestig euro extra voordeel dus.

Kiezen voor een iPhone abonnement bij Tele2 is voordelig en daardoor een zeer goede keuze.
Tele2 bestaat al sinds 1997 en heeft ruim 1,5 miljoen klanten. Er zijn meer dan genoeg redenen waarom je een iPhone abonnement bij Tele2 zou moeten afsluiten. Zo hebben ze een supersnel 4G netwerk met een zeer goede dekking. En zijn de tarieven en bundels zeer interessant. Voor een klein bedrag extra kun je de bundel uitbreiden met onbeperkt bellen en SMS. Bij Tele2 heb je standaard een abonnement van 24 maanden. Wil je meer flexibiliteit, dan kan dat. Voor twee euro extra is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Genoeg redenen dus om te kiezen voor een iPhone abonnement bij Tele2.

Waarom Tele2?

Anderen bekeken ook

Elke provider heeft zijn eigen aanbiedingen en USP’s. Neem een gerust een kijkje bij een andere provider om een goede keuze te maken.

Vodafone

Vergelijk de scherpste aanbiedingen van de verschillende aanbieders

KPN

Vergelijk de scherpste aanbiedingen van de verschillende aanbieders

T-Mobile

Vergelijk de scherpste aanbiedingen van de verschillende aanbieders

Ben

Vergelijk de scherpste aanbiedingen van de verschillende aanbieders