iPhone SE

H

et is niet zo raar dat mensen gelijk aan Apple denken als het aankomt op het kopen van een nieuwe smartphone, het is nu eenmaal de beste aanbieder die je op dit moment maar kunt vinden.

Een van de goedkopere modellen die je op dit moment kunt vinden is de iPhone SE. De kans is groot dat jij niet precies weet wat je van dit toestel kunt verwachten, anders was je hier nooit op de site terecht gekomen. Om je op weg te helpen zullen we jou in dit artikel het belangrijkste laten zien wat je moet weten over de iPhone SE.

Maak kennis met de iPhone SE

De iPhone SE is gebouwd rond één doel. Dit is het lanceren van een nieuwe iPhone voor minder geld dan alle andere modellen. Het ontwerp van de telefoon zal bekend zijn bij iedereen die recentelijk een iPhone heeft gebruikt. Hij heeft een 4,7-inch frame zoals voorheen, compleet met boven- en onderkant voor het scherm en een ingebouwde homeknop met vingerafdrukscanner. Het wordt nu gezien als de ‘kleinere’ iPhone. Hij is zowel lichter en kleiner dan de nieuwe iPhone 11.

Vergelijk iPhone SE providers, aanbieders en abonnementen

Reviews

⭐⭐⭐⭐ (8/10)

Specificaties

Scherm
Schermgrootte 4.7 inch
Resolutie 1136×640
Schermtype IPS LCD

Processor
Chipset Apple A13
Werkgeheugen 3 GB

Camera
Cameraresolutie 12 megapixel
Camera’s achterop 1
Front-cameraresolutie 1.2 megapixel

Features
Interne opslag 16 GB
Uitbreidbaar geheugen Geen
Type simkaart Nano sim

Productkenmerken
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Alles over de iPhone SE

De iPhone SE heeft precies hetzelfde ontwerp en display als de iPhone 8 uit 2017. Door gebruik te maken van deze vorm en afmetingen kon Apple de kosten van het apparaat zo laag mogelijk houden, ze hoefden niet te investeren in een heel nieuw productieproces. Hij is qua specificaties vergelijkbaar met de iPhone 8, al is de processor iets sneller en heeft hij een wat snellere RAM.

Kun je goede foto’s maken met de iPhone SE

Denk je er over na om de iPhone SE te halen dan wil je natuurlijk wel weten hoe goed de kwaliteit van de camera is. De iPhone SE maakt fatsoenlijke, heldere foto’s die goed genoeg zullen zijn voor de meeste mensen, hoewel hij niet helemaal dezelfde kleurweergave of helderheid biedt als bijvoorbeeld de iPhone 11 Pro Max. De portretmodus werkt niet zo goed als op telefoons met een tweede, dieptesensor voor nauwkeurige diepte-effecten. Het gevolg hiervan is dat je soms wat vreemd uitziende franjes rond de randen kunt krijgen. Maar over het algemeen maakt de camera voor de lage prijs indrukwekkende foto’s.

Ook een iPhone SE bestellen?

Ben je dus op zoek naar een goede Apple smartphone voor zeer weinig geld dan is de iPhone SE echt een prima optie om voor te gaan. De voordelige prijs maakt het een toestel waar je niet mee de fout in kunt gaan. Hij is niet zo uitgebreid als de nieuwere modellen, maar hier betaal je dan ook niet voor. Mocht je overigens meer te weten willen komen over alle andere modellen van Apple dan raden wij je aan om hier op de site te blijven hangen. Er zijn namelijk naast dit artikel over iPhone SE nog veel meer artikelen te vinden die je alles laten zien over de nieuwste toestellen.