iPhone 11 Pro Max

Er zijn vandaag de dag ontzettend veel soorten Apple smartphones die je kunt vinden.

Een van de meest populaire opties van dit moment is de iPhone 11 Pro Max. Door de goede specificaties is dit echt een uitstekende telefoon om te kiezen. We zien echter dat veel mensen niet zo heel veel weten over de iPhone 11 Pro Max. Hier willen wij verandering in brengen. In dit artikel laten wij je alles zien wat je moet weten over de iPhone 11 Pro Max. Dankzij deze informatie zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

De uitstraling van de iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als de iPhone XS Max. De inkeping naar boven toe, waar de Face ID TrueDepth camera in zit ziet er echt strak uit. Met 6,2 x 3,06 x 0,32 inch is de iPhone 11 Pro Max nog steeds een grote telefoon om vast te houden. Het is zwaarder dan de 7.34 iPhone XS Max en ook een stukje dikker. De Galaxy Note 10 Plus, die een groter 6,8-inch scherm heeft, is een lichter en smaller en slanker bij 6,4 x 3 x 0,31 inch.

Het voordeel van de iPhone 11 Pro Max is alleen wel dat hij er strakker uitziet. Dit komt niet alleen door de knoppen aan de zijkant, maar ook door de nieuwe camera en door het dikkere glas. Dit maakt de iPhone 11 Pro Max een prima telefoon als je op zoek bent naar een moderne uitstraling.

Vergelijk iPhone 11 Pro Max providers, aanbieders en abonnementen

Alles over de iPhone 11 Max

Maak de mooiste foto’s

Voor alle mensen die hun iPhone 11 Pro Max willen gebruiken als camera hebben we goed nieuws, deze telefoon heeft namelijk alles wat je maar nodig hebt. Er is een nachtmodus voor superieure foto’s bij weinig licht en een nieuwe functie die semantische rendering wordt genoemd en die een aantal onderbelichte foto’s vastlegt voordat u op de sluitertoets tikt, de foto die je wilt wanneer je op de toets tikt en een overbelichte opname daarna om de belichting uit te balanceren en deze samen te voegen.

De camera kan ook specifieke delen van de foto herkennen, zoals een gezicht of een bloem, en afzonderlijke Smart HDR-verbeteringen toepassen op die gebieden in plaats van een algemene verandering van de hele foto. Dit alles wordt bekeken via het triple-camerasysteem, dat 12 megapixels per sensor bevat. De iPhone 11 Pro Max  is voorzien van een groothoeksensor.

Dé keuze om te maken – de iPhone 11 Pro Max

Door de vele voordelen is de iPhone 11 Pro Max echt een uitstekende telefoon om voor te kiezen. De vele voordelen brengen met zich mee dat je met de iPhone 11 Pro Max echt helemaal niets te klagen zal hebben.

Hij is zeker niet goedkoop, maar voor een hoge kwaliteit ben je nu eenmaal wat kwijt. Mocht je een fan zijn van Apple en zoeken naar een nieuwe telefoon dan zal je met de iPhone 11 Pro Max niet de fout in kunnen gaan.

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ (9/10)

Specificaties

Scherm
Schermgrootte 6.5 inch
Resolutie 2688×1242
Schermtype Super Retina (OLED)

Processor
Chipset Apple A13
CPU cores Hexa Core
Werkgeheugen 6 GB

Camera
Cameraresolutie: 12 megapixel
Camera’s achterop: 3
Front-cameraresolutie: 7 megapixel

Formaat
Lengte: 158 mm
Breedte: 77.8 mm
Dikte: 8.1 mm
Gewicht: 226 gram

Features
Interne opslag: 64 GB
Uitbreidbaar geheugen: Geen
Type simkaart: Nano sim

Productkenmerken
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Aangekondigd: 2019-09-10
Releasedatum: 2019-09-20