iPhone 11

Apple staat natuurlijk bekend als dé aanbieder op het gebied van de beste smartphones. Een van de meest populaire modellen van dit moment is de iPhone 11.

Als je wilt upgraden van een iPhone SE, zal dit toestel wel erg groot aanvoelen. Het grote 6,7 inch display past niet zo eenvoudig in je broekzak, echter is het vandaag de dag nu eenmaal de standaard geworden. Apple zegt dat de iPhone 11 een uur langer meegaat op de batterij dan de iPhone XR. Dat is aardig wat, de XR had namelijk al een enorme batterijduur.

Goedkoop is hij zeker niet, maar als je ziet wat je hier voor krijgt dan is hij het echt wel waard. Denk jij er over na om de iPhone 11 te kopen dan doe je er verstandig aan om dit artikel even door te nemen, we hebben namelijk het een en ander op een rijtje gezet om je op weg te helpen. Zo zal je na het lezen precies zien wat de voordelen zijn van de iPhone 11.

Vergelijk iPhone 11 abonnementen, providers en aanbieders

Alles over de iPhone 11

Enkele specificaties van de iPhone 11

De iPhone 11 is in principe een S-update van de zeer populaire iPhone XR. Van voren ziet de iPhone 11 er precies hetzelfde uit. Hij heeft hetzelfde ontwerp, hetzelfde 6,1 inch 720p Lcd-scherm met mooie afgeronde hoeken, dezelfde gigantische randen en dezelfde aluminium behuizing. Maar het ontwerp is wel iets beter gemaakt: de waterbestendigheid is namelijk beter dan voorheen en Apple zegt dat het glas aan de voor- en achterkant sterker is. De camera aan de achterkant is nu recht in het glas gefreesd, dit ziet er net even wat netter ut.

Jouw smartphone als camera gebruiken

Een andere reden om te kiezen voor de iPhone 11 is natuurlijk het feit dat de camera geweldig is. Apple heeft een ultrabrede f/2.4-camera toegevoegd de achterkant van de telefoon. Ook vind je er een verbeterde sensor voor de belangrijkste f/1.8-camera. De 12-megapixelsensor aan de voorkant is met een iets breder gezichtsveld in het landschap in staat om prachtige beelden op te nemen. Het Smart HDR-systeem van Apple is ook verbeterd en er is een nieuwe nachtmodus. Dit zijn allemaal dezelfde camera’s en functies als de iPhone 11 Pro. Het Smart HDR-systeem van Apple is dit jaar een stuk beter geworden. Het is staat om hoogtepunten naar voren te brengen, het maakt de schaduwen donkerder, en het kan gezichten en haren herkennen.

Een telefoon die alles heeft: de iPhone 11

Als het aankomt op de beste specificaties dan weet je met de iPhone 11 zeker dat je een uitzonderlijk goede kwaliteit in handen zult hebben. Dankzij het grote scherm kun je met gemak de leukste films en series kijken. Daar komt bij dat de camera je in staat stelt om prachtige foto’s en video’s te maken. Je moet er inderdaad aardig wat voor neerleggen, maar hiervoor ben je wel voorzien van een telefoon die aan alles voldoet. Dit maakt de iPhone 11 dé telefoon om dit jaar in huis te halen!

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ (8,5/10)

Specificaties

Scherm
Schermgrootte 6.1 inch
Resolutie 1792×828
Schermtype Liquid Retina

Processor
Chipset Apple A13
CPU cores Hexa Core
Werkgeheugen 4 GB

Camera
Cameraresolutie 12 megapixel
Camera’s achterop 2
Front-cameraresolutie 12 megapixel

Formaat
Lengte 150.9 mm
Breedte 75.7 mm
Dikte 8.3 mm
Gewicht 194 gram

Features
Interne opslag 64 GB
Uitbreidbaar geheugen Geen
Type simkaart Nano sim

Productkenmerken
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Aangekondigd: 2019-09-10
Releasedatum: 2019-09-20