iPhone abonnement zonder BKR – is dit mogelijk?

Er zijn nog altijd mensen die niet weten dat een telefoon abonnement is aan te merken als een schuld. Wanneer je een telefoon loont zal je over een langere periode het toestel moeten afbetalen.

In de tussentijd blijft het toestel eigendom van de provider waar je hem bij koopt. Doordat je een schuld aangaat zal je vaak te maken krijgen met een BKR registratie. Wat is dit precies? En is het mogelijk om een iPhone abonnement zonder BKR af te sluiten? Om hier achter te komen raden wij je aan om snel verder te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Wat is de BKR eigenlijk?

Om in te zien wat een iPhone abonnement zonder BKR is, is het handig om stil te staan bij de BKR zelf. De afkorting BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Zoals je wellicht al weet kom je hier terecht wanneer je bepaalde schulden hebt. Ga je schulden aan dan wordt dit bij deze instantie geregistreerd. Dit doen ze om te voorkomen dat sommige mensen veel te veel schulden hebben over een bepaalde periode. Wanneer je de schuld helemaal hebt voldaan wordt de registratie weer verwijderd. Zie het dus eigenlijk als een soort grootboek voor alle particuliere schulden en leningen bij ons in het land. Iedereen heeft zijn eigen profiel binnen het BKR.

iphone abonnement zonder bkr

Hoe kan je een iPhone abonnement zonder BKR afsluiten?

Goed, je wilt dus het liefst niet hebben dat je met een BKR registratie komt te kijken na het afsluiten van een abonnement voor je telefoon. Op wat voor manier is het mogelijk om een iPhone abonnement zonder BKR af te sluiten?

Er zijn drie manieren waarop je niet te maken krijgt met de registratie bij het BKR.

  1. De eerste mogelijkheid is om te gaan voor een abonnement of een telefoon met een prijs onder de 250 euro. Dit is namelijk het minimale bedrag voor een registratie bij het BKR.
  2. Een andere mogelijkheid is om het aankoopbedrag sneller terug te betalen, dit moet binnen drie maanden.
  3. De laatste optie is om een normale iPhone te kopen en om deze te koppelen met een sim only abonnement. Los van deze manieren is het afsluiten van een iPhone abonnement zonder BKR helaas niet mogelijk.

Een iPhone abonnement zonder BKR afsluiten

Maak je gebruik van de bovenstaande manieren en zoek je een iPhone abonnement zonder BKR dan kan je hier op de site een overzicht vinden van alle aanbiedingen van dit moment. Dit maakt het mogelijk om binnen no time uit te komen bij de provider die precies aansluit bij wat je voor ogen hebt.

Uiteraard is hier nog veel meer handige informatie te vinden die van belang kan zijn bij het maken van een keuze. Door dit goed door te nemen weet je zeker dat je alles uit jouw abonnement kunt halen. Voor je het weet heb ook jij de nieuwste iPhone in huis!