arrow_drop_up arrow_drop_down
iphone se achtergrond

iPhone 12 met abonnement

Eenvoudig besparen met onze vergelijker op je abonnement en iPhone

iphone 12 abonnement

iPhone 12

Met de introductie van de iPhone 12 is Apple alweer aangekomen van bij de 14e generatie van hun vlaggenschip. Vergeleken met het voorgaande model zijn er bij de iPhone 12 weer de nodige upgrades doorgevoerd.

 

Was het vorige model iPhone verkrijgbaar in één maat. De iPhone 12 is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, in totaal vier verschillende versies. 

- iPhone 12 mini

- iPhone 12

- iPhone 12 Pro

- iPhone 12 Pro Max

 

Grote vraag is wat ons betreft niet óf je de nieuwe iPhone moet aanschaffen. De vraag die je jezelf moet stellen is of je de iPhone los koopt of dat je kiest voor een iPhone 12 met abonnement. We zullen je een aantal redenen geven waarom het voor de hand ligt om te kiezen voor de nieuwe iPhone 12 met abonnement.

Lees onze ervaring met de iPhone 12

 Alles over de iPhone 12

Verkrijgbaarheid met abonnement is beter

Wil je graag bij de eersten horen die beschikt over deze top smartphone van Apple dan heeft het de voorkeur te kiezen voor de iPhone 12 met abonnement. Ieder jaar kijken iPhone liefhebbers van over de hele wereld uit naar de introductie van het nieuwste model. Door de wereldwijde situatie rondom Corona is het nog onduidelijk hoe de voorraden precies verdeeld gaan worden en de kans is dut groot dat sommigen weken of maanden moeten gaan wachten op hun nieuwe toestel.

 

Wel is algemeen bekend dat Apple goede afspraken maakt met de providers over de levering van de nieuwste iPhone. De allergrootste kans op de nieuwste telefoon van Apple maak je dus wanneer je kiest voor de iPhone 12 met een abonnement.

 

Wellicht goedkoper om combinatie met abonnement

Zoals bekend bestaat een telefoonabonnement uit twee delen: de telefoon en het abonnement zelf. Een provider heeft er dus baat bij om het toestel voor een e zo goed mogelijke prijs te leveren om jou binnen te halen of binnen te houden als klant. Grote kans dus dat het goedkoper voor je is om een iPhone 12 te nemen met een abonnement.

 

iPhone betalen in delen

Besluit je om een iPhone 12 los te kopen, dan zul je de toch wel forse aanschafkosten van het toestel in een keer moeten afrekenen. De iPhone 12 is verkrijgbaar kost ruim 900 euro. Toch wel een forse investering. Wanneer je de iPhone 12 met abonnement neemt, hoef je dit bedrag niet in een keer te betalen, maar smeer je het uit over de looptijd van je contract. Kies je voor een abonnement van 24 maanden, dan is je maandbedrag dus maar een fractie van de prijs van de iPhone.

 

Conclusie

Wanneer je kiest voor een iPhone 12 met abonnement, profiteer je van vele voordelen. Zo is de kans groot dat je als een van de eersten over deze nieuwe telefoon kunt beschikken. Bovendien hebben de providers goede deals met Apple, dus wellicht voor jou dus goedkoper. En door te kiezen voor de iPhone 12 met abonnement kun je de aanschafkosten van de iPhone verdelen over een langere periode, wat dus beter is voor je portemonnee.

 

Uitgelicht

Reviews: ⭐⭐⭐⭐⭐ (9/10)
Een schermgrootte van 6.1 inch en een Super Retina (OLED) schermtype
Een Chipset Apple A14 met een werkgeheugen van 4 GB
Cameraresolutie van 12 megapixel met 2 camera's achterop
Lengte 150.9 mm x Breedte 75.7 mm x Dikte 8.3 mm en is waterdicht