arrow_drop_up arrow_drop_down
iPhone abonnement of Sim Only – alles wat je moet weten
6 september 2020 

iPhone abonnement of Sim Only – alles wat je moet weten

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een iPhone abonnement met Sim Only. Wat veel mensen alleen niet weten is dat een Sim Only juist gericht is op een enkele simkaart, hier zit in beginsel dus geen telefoon bij. Hoe zit dit precies? Wat zijn de redenen dat je zou moeten kiezen voor een iPhone abonnement of Sim Only? Aangezien hier nog altijd veel onduidelijkheid over bestaat hebben we in dit artikel het nodige voor je op een rijtje gezet. Dit maakt het makkelijker om zelf een afweging te maken.

De voordelen van een iPhone abonnement

De voornaamste reden om te kiezen voor een normaal iPhone abonnement is het feit dat je jouw telefoon over de langere termijn kunt afbetalen. In tegenstelling tot bij Sim Only is het niet nodig om in een keer alles af te betalen. Dit maakt het echt een ideale optie voor de mensen die niet zoveel geld opzij hebben gezet voor hun nieuwe toestel. Op de lange termijn ben je natuurlijk altijd iets meer kwijt, het bedrijf waar je jouw iPhone abonnement bij afsluit moet immers ook winst kunnen maken. Deze kosten vallen over het algemeen wel mee, dit zou dus niet echt een doorslaggevende factor moeten zijn. Echter is het wel iets om mee te nemen als je er over nadenkt om een iPhone abonnement te nemen.

De voordelen van een Sim Only

Er zitten veel voordelen aan het afsluiten van een Sim Only. Sim Only deals zijn over het algemeen aanzienlijk goedkoper dan een traditioneel iPhone abonnement, waarbij de kosten van het toestel meestal in de prijs zijn inbegrepen. Als je reeds je eigen mobiele telefoon hebt of het niet erg vindt om dit afzonderlijk te kopen dan is een Sim only een prima optie om voor te gaan. Het leven kan onvoorspelbaar zijn, een SIM only pakket is een perfecte optie omdat SIM only contracten vaak maar gelden voor een zeer korte termijn. Je kunt zelfs een aantal SIM only contracten vinden die slechts dertig dagen duren op een doorlopende maandelijkse basis. Dit maakt het mogelijk om dus sneller van je abonnement af te komen. Of dit voor jou handig is, hangt volledig af van wat je uit jouw abonnement wilt halen.

Kies jij voor een iPhone abonnement of Sim Only?

De keuze tussen een iPhone abonnement of Sim Only hangt echt volledig af van wat je zelf het handigste vindt. Als het goed is heb je door de informatie uit dit artikel in ieder geval een beter beeld gekregen bij wat de voordelen zijn van de verschillende mogelijkheden. Wil je een iPhone die je over een lange termijn kunt afbetalen dan is een regulier iPhone abonnement de optie om voor te kiezen. Overigens is er hier op de site nog veel meer handige informatie te vinden die van belang kan zijn bij het kiezen van een abonnement voor jouw iPhone.

Over de schrijver
Reactie plaatsen